Вести

Бољи атарски путеви за мештане Халова Фото: zajecar.info

Бољи атарски путеви за мештане Халова

Становници Халова имали су проблем са путем који води до самог села, али и са атарским путевима у близини њихових имања. Захваљујући зајечарској локалној самоуправи ови проблеми су сада прошлост.

"Приоритет су били путеви, који нису рађени више од 40 година. Међутим, Градска управа Зајечар нам је изашла у сусрет и мештани ће коначно добити услове какве заслужују, како би својом механизацијом могли лакше да долазе до њива", рекао је Перислав Анасоновић, председник Савета МЗ Халово.

Халово је једно од најбројнијих зајечарских села и има око 700 становника, а мештани се претежно баве пољопривредом и сточарством. Време у новембру иде на руку путарима, па се радови у зајечарским селима настављају и наредних дана.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.