Вести

Асфалтирана раскрсница у центру Зајечара zajecar.info

Асфалтирана раскрсница у центру Зајечара

Наставља се уређење зајечарске инфраструктуре. Време које иде на руку путарима, омогућило је асфалтирање раскрснице код Трга Николе Пашића. Бојан Стојановић, члан Градског већа, обишао је радове и поручио да ће се искористити сваки сунчани дан за уређење градске инфраструктуре.

"Ради се раскрсница у центру града. Асфалтирано је 285 квадрата и утрошено је 80 тона асфалта. Овим радовима спајамо претходно урађен део улице Николе Пашића са овом раскрсницом", рекао је Бојан Стојановић, члан Градског већа града Зајечара.

У наредном временском периоду, почеће сређивање кружног тока у насељу "Два брата". Извођач радова у улици Николе Пашића је фирма "Ратко Митровић", а финансира Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.