Вести

МИРКОВИЋ: Поред најмодерније Ангио сале и Пејсмејкер центра, Зајечар има и врхунске кадрове tvbest.rs

МИРКОВИЋ: Поред најмодерније Ангио сале и Пејсмејкер центра, Зајечар има и врхунске кадрове

После отварања дела Инвазивне кардиологије у склопу Интерног одељења Здравственог центра Зајечар, данас можемо да кажемо да Зајечар, поред најмодерније Ангио сале и Пејсмејкер центра, има и врхунске кадрове”, изјавио је Саша Мирковић, председник Скупштине града Зајечара и народни посланик, реагујући на награду Удружења кардиолога Србије, коју је добио шеф Одељења Инвазивне кардиологије Здравственог центра Зајечар.

Др Владимир Митов, шеф Одљења Инвазивне кардиологије Здравственог центра Зајечар, добио је престижну награду "Проф. др Дејан Бошковић".

На 20. националном Конгресу Удружења кардиолога Србије, одржаног прошлог викенда на Златибору, ово удружење доделило је годишњу награду "Проф. др Дејан Бошковић" др Владимиру Митову за постизање резултата у клиничкој кардиологији и унапређење лечења пацијената.

Са поносом можемо да истакнемо да грађани Зајечара више нису грађани другог реда и да имају могућност квалитетног лечења, као и они који живе у великим центрима. За Дан града Зајечара 7. септембра доделили смо им годишњу плакету, а на Конгресу Удружења кардиолога Србије, др Владимир Митов, шеф Одељења Инвазивне кардиологије Здравственог центра Зајечар, добио је престижну награду. Град Зајечар ће и даље улагати у здравље својих грађана, а у наредном периоду нас очекује отварање модерног Ургентног центра”, истакао је Мирковић.

Ново Интерно одељење пружа максимални комфор пацијентима, потпуну дијагностику и најсавременију опрему. Од укупног броја хоспитализација болнице 25% припада интерном одељењу, које садржи 57 лежаја од тога 6 лежаја у коронарној јединици, 8 у оквиру полуинтензивне неге, 36 одељенских и 7 у оквиру дневне онколошке болнице.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.