Вести

На седници Градског већа дата сагласност на Правилник о раду ЈKП

На седници Градског већа дата сагласност на Правилник о раду ЈKП "Хигијена"

Ради усклађивања са важећом законском регулативом, Законом о ефикасном коришћењу енергије и Законом о енергетици, Јавно комунално стамбено предузеће "Зајечар" покренуло је иницијативу за доношење нове одлуке о условима и начину снабдевања топлотном енергијом.

На данашњој седници, чланови Градског већа прихватили су нацрт ове одлуке о којој ће се изјаснити и одборници Скупштине града.

На седници је дата сагласност на Правилник о раду ЈKП "Хигијена", док је Нацрт одлуке о управљању гробљима и погребним услугама на територији града Зајечара враћен на дораду.

Због неопходности израде Регионалног плана управљања отпадом прихваћен је захтев да ЈKСП "Зајечар" утврди реалну количину изнесеног комуналног отпада у току једне недеље.

Чланови Градског већа сагласни су са намером Школе за основно музичко образовање „Стеван Мокрањац“ у Зајечару да наредне године буде домаћин 60.Фестивала музичких и балетских школа Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.