Вести

Отворена изложба фотографија zajecar.info

Отворена изложба фотографија "ДЕТЕ 2015"

У галерији зајечарског Радул беговог конака отворена је изложба фотографија под називом "ДЕТЕ 2015", коју ће зајечарска публика моћи да разгледа у наредне две недеље.

Према речима фотографа Радојице Раше Милојевића, преко 300 аутора из 60 земаља света одазвало се на овогодишњи конкурс и послало 5 хиљада фотографија.

"На фотографијама су деца у радости, тузи, у разним окружењима... Различите емоције деце широм света представљене су публици у Зајечару преко фотографија", рекао је Радојица Раша Милојевић, из Фото кино клуба "Тимок", на отварању изложбе.

Стручни жири прогласио је и наградио најуспешније фотографије које су одушевиле зајечарску публику. Ово је 39. година постојања манифестације коју је покренуо Фото кино клуб "Тимок".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.