Вести

Усвојен Програм расподеле средстава намењених за унапређење безбедности саобраћаја

Усвојен Програм расподеле средстава намењених за унапређење безбедности саобраћаја

У складу са законском регулативом и обавезом да се Агенцији за заштиту животне средине Републике Србије тромесечно достављају подаци о стању животне средине, чланови Градског већа разматрали су и усвојили Информацију о извршеном мониторингу параметара стања животне средине на подручју Зајечара за период април-јун.

Информација садржи податке о контроли исправности површинских вода, мерењу нивоа комуналне буке, евиденцији чврстог комуналног отпада и о аерозагађењу.

На основу Закона о безбедности саобраћаја, а на предлог Савета за безбедност саобраћаја града Зајечара, чланови Већа усвојили су Програм расподеле средстава намењених за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на територији града Зајечара у 2016.години. Предвиђена средства биће остварена од дела накнаде од новчаних казни у области саобраћаја почињених на подручју Зајечара.

Ребалансом плана и програма ЈКСП Зајечар, усвојеним на данашњој седници, предвиђена је прерасподела средстава унутар плана, како би био извршен ремонт измењивача на једној од топлотних подстаница и како би био купљен булдожер.

Чланови зајечарског Градског већа разматрали су захтеве, молбе и обавештења више правних и физичких лица.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.