Вести

Брига о деци на првом месту zajecar.info

Брига о деци на првом месту

Брига о деци у граду Зајечару на првом је месту. Министарство просвете је, за реконструкцију три основне школе у Великој Јасикови, Звездану и Зајечару, издвојило 40 милиона динара. Радове на реновирању издвојеног одељења Основне школе “Хајдук Вељко” у Звездану обишао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара са сарадницима.

"Пре неколико дана кренули су радови на реконструкцији школа. У овој школи, ради се кровна конструкција, поправка плафона и замена расвете. У наредном периоду, радиће се и на замени столарије, тако да ће ученици добити боље услове за рад", истакао је Огњеновић.

"Основна школа у Звездану изграђена је пре 120 година и била је потпуно зрела за реконструкцију", рекао је директор ове школе Слободан Милетић.

"Улагање у образовне установе на подручју Града Зајечара се наставља, а брига о најмлађима мора да буде приоритет за сваку локалну самоуправу", рекао је помоћник градоначелника Владислав Милојевић.

Издвојено одељење Основне школе "Хајдук Вељко" у Звездану има око стотинак ученика од првог до осмог разреда.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.