Вести

Равномеран развој сеоских и градских средина zajecar.info

Равномеран развој сеоских и градских средина

Радови се настављају и у другим зајечарским селима, па ће тако у Гамзиграду сем атарских путева бити сређене и зелене површине. Градоначелник Велимир Огњеновић уручио је на поклон Месној заједници у Гамзиграду тример.

"Одрадили смо четири километра атарских путева, ових дана настављамо са радовима и биће одрађено око осам километара путева. Биће насипана ризла, а уједно ћемо и очистити путеве од растиња. Захваљујући Градској управи Зајечар добили смо овај тример, који ће нам помоћи у сређивању зелених површина", рекао је Виобран Димитријевић, председник Савета МЗ Гамзиград.

"Подржавам иницијативу чланова Савета Месне заједнице Гамзиград да сами среде своју околину. Град Зајечар је имао слуха и купио је тример овој Месној заједници, како би им олакшали радове на уређењу зелених површина", истакао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Градоначелник Огњеновић уручио је и члановима Културно - уметничког друштва "Ромулиана" мајице, за допринос развоју културног стваралаштва у Гамзиграду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.