Вести

Почело асфалтирање улице Николе Пашића zajecar.info

Почело асфалтирање улице Николе Пашића

Настављају се радови на уређењу зајечарске инфраструктуре. Улица Николе Пашића асфалтирана је у дужини од 200 метара и ширине 7 метара.

За асфалтирање главне улице у Зајечару утрошено је 220 тона асфалта, док ће до краја дана бити урађен и завршни слој асфалта, када ће бити утрошено још 130 тона. Извођач радова у улици Николе Пашића је фирма “Ратко Митровић”из Београда.

"Главна саобраћајница у граду биће урађена до надвожњака, тако да ће улица Николе Пашића бити понос Зајечара са новом расветом и новим дрворедом. Радови се изводе врло брзо, како би грађани могли да завршавају несметано своје обавезе у овом делу града", рекао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Према најавама градоначелника Огњеновића, радови на поменутој деоници биће завршени изградњом и комплетне саобраћајнице и кружног тока у насељу “Два брата”.

Паралено са улицом Николе Пашића, радови на замени водоводних цеви се одвијају и у улици Светозара Марковића у Зајечару. Радове на тој деоници изводи "Штрабаг", а финансира их Јавно предузеће “Путеви Србије”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.