Вести

Апел возачима: У зонама школа додатно смањити гас!

Апел возачима: У зонама школа додатно смањити гас!

Представници Града Зајечара, Савета за безбедност саобраћаја и зајечарског Црвеног крста посетили су данас вртић "Ђурђевак" у насељу "Краљевица“ и са малишанима разговарали на тему безбедности у саобраћају.

Овом приликом изведена је пригодна представа а деци су уручена "Пажљивкова правила“ - књига прилагођена њиховом узрасту.

"Трудимо се да кроз овакве акције укажемо деци које их потенцијалне опасности очекују као учеснике у саобраћају, како да те опасности избегну и како да се безбедно понашају. Апеловао бих на возаче да у зонама школа, додатно смање гас у циљу што веће безбедности свих учесника у саобраћају а посебно деце", поручио је Милко Тодоровић, помоћник градоначелника Зајечара.

"Предшколска установа Ђулићи у сарадњи са родитељима ради на едукацији деце како би што безбедније учествовали у саобраћају. Захваљујући Градској управи, Савету за безбедност саобраћаја и Црвеном крсту деци ће бити подељени илустровани приручник "Пажљивкова правила" помоћу којих ће на сликовит начин учити како се безбедно понашати у саобраћају", изјавила је Тања Јовановић, директор ПУ "Ђулићи".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.