Вести

Градоначелник Огњеновић пожелео добродошлицу ђацима првацима

Градоначелник Огњеновић пожелео добродошлицу ђацима првацима

Првог школског дана ђацима првацима у ОШ „Вук Караџић“ у Великом Извору добродошлицу је пожелео градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са својим сарадницима.

"Желим вама и вашим старијим другарима срећан почетак и успешну школску годину. Будите добри ђаци, учите, дружите се и слушајте своје учитељице", поручио је градоначелник Огњеновић.

Старији ђаци приредили су представу и песмама и рецитацијама дочекали ђаке прваке пожелевши им на тај начин добродошлицу у школу.

"Ове године одлучили смо да првог школског дана посетимо једну сеоску школу, шаљући поруку да град Зајечар подједнако брине како о градским тако и о школама у сеоским срединама.Ђацима првацима свих школа на територији града Зајечара честитам почетак школске године и желим им велики успех", изјавио је Владислав Милојевић, помоћник градоначелника.

Полазак у школу је посебан дан за ђаке прваке и ја им овом приликом желим добродошлицу а старијим ђацима и наставном колективу да им нова школска година буде успешнија од претходне. Ове године имамо укупно уписаних 12 ђака првака у ОШ „Вук Караџић“ у Великом Извору, од чега 8 у матичној школи и 4 у истуреном одељењу у Халову" изјавила је Виолета Глишић, ВД директора ОШ „Вук Караџић“ у Великом Извору.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.