Вести

Отворена изложба

Отворена изложба "Give me a hug"

У галерији Радул беговог конака у Зајечару отворена је изложба слика "Give me a hug" Магдалене Матић. Изложено је 26 пажљиво бираних слика, рађених уљаном техником, које љубитељи примењене уметности могу погледати до 27. августа.

Слике Магдалене Матић у неким тренуцима оживљавају кроз праве и ефектне ликовне акценте. Магдалена Матић, како каже, инспирацију за своје слике проналазила је у људима.

Магдалена Матић се сликарством бави дуги низ година, иако то није њено примарно занимање. Она је здравствени радник који у друштву воли и да запева. Ово је њена прва самостална изложба за коју тврди да је смела и није била случајна.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.