Вести

На седници Градског већа разматран Ребаланс Програма пословања ЈКП

На седници Градског већа разматран Ребаланс Програма пословања ЈКП "Водовод"

Зајечарски „Водовод“ је у 2014. години инвестирао новац у реконструкцију водоводне мреже и прикључака у улицама: Николе Пашића, Мије Станимировића, Светозара Марковића и Приједорској, као и у радове на ширењу секундарне мреже у Гамзиградској Бањи, Шипикову, Градскову и Халову.

Ово се између осталог наводи у финансијском извештају овог предузећа за прошлу годину, који су данас, уз ребаланс пословања „Водовода“ у 2015.години, разматрали чланови Градског већа.

На седници је усвојен предлог Комисије за утврђивање оправданости, основа и висине за доделу једнократне новчане помоћи социјално угроженим лицима и као неосноване одбијене жалбе „Фабрике каблова“ на решења Одељења за локалну пореску администрацију.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.