Вести

Завршен 33. Вражогрначки точак

Завршен 33. Вражогрначки точак

Победник у припремању гулаша на овогодишњој Смотри народних обичаја "Вражогрначки точак" је Бобан Миленковић из Вражогрнца. Поред изложбе домаће радиности, завршни програм овогодишње манифестације обележили су наступи културно уметничких друштава из Ратине, Звездана, Бољевца, Лубнице, Параћина и Вражогрнца.

Специјални гости "Вражогрначког точка" били су чланови дечије драмске секције Радио Београда који су публици приказали "Девојачка чарања и момачка бајања".

Вражогрначки точак који се ове године "окретао" по 33. пут организовали су Месна заједница Вражогрнац, КУД "Слога" из Вражогрнца и Установа - Центар за културу и туризам, а покровитељ је Град Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.