Гитаријада

19. Мото скуп окупио више од 3 хиљаде бајкера Фото: tvbest.rs

19. Мото скуп окупио више од 3 хиљаде бајкера

19. Мото скуп, који се одржавао заједно са 49. Гитаријадом ове године је окупио више од 3.000 бајкера, што је највише мотора на једном месту ове године на простору бивше Југославије. 19. Мото скуп се одржава у организацији Мото клуба “Тријумф” из Зајечара.

Због броја учесника, на градском тргу, где су мотористи пролазили, дошло је до загушења, тако да је непрегледна колона мотора свих врста и величина, неко време стајала, на одушевљење више хиљада Зајечараца који су дошли да поздраве бајкере.

Мајстори на двоточкашима демонстрирали су своје вештине у вожњи мотора на Краљевици, пред великим бројем гледалаца, који су све акробације испратили громогласним аплаузом.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.