Гитаријада

Промоција Гитаријаде на отварању манифестације Медијана  културно лето 2015  у Нишу

Промоција Гитаријаде на отварању манифестације Медијана културно лето 2015 у Нишу

Након Бугарске, Макодоније, Хрватске, Аустрије и неколико градова у Србији, у суботу 18. јула, на отварању манифестације „Медијанино Културно лето 2015“ у парку Светог Саве, у Нишу ће бити одржана промоција програма 49. Гитаријаде, која ће ове године бити одржана у Зајечару од 29. јула до 1. августа.

Нишкој публици ће бити представљен комплетан програм овогодишњег фестивала, као и многобројни пратећи програми, који ће се одвијати током трајања Гитаријаде.

У оквиру промоције Гитаријаде од 20 часова и 30 минута, наступиће нишки бенд ДОК7, победници 45. Гитаријаде по гласу публике, као и култни састав – ПОПЕЧИТЕЉИ, који су кроз многе одржане концерте само потврдили епитет експлозивног бенда.

У наставку програма, у организацији градске општине Медијана, наступиће група „ORTHODOX CELTS“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.