Вести

Очишћене зелене површине у Гамзиградској бањи

Очишћене зелене површине у Гамзиградској бањи

Град Зајечар у сарадњи са месним заједницама наставља акције чишћења зелених површина у зајечарским селима. У Гамзиградској бањи, надомак Зајечара, почело је уређење простора око Специјалне болнице за рехабилитацију, као и сређивање плаже на Црном Тимоку. Покошена је трава и уклоњено је шибље. Радове је обишао и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

Град Зајечар брине о свом становништву, како у граду, тако и у селима. У договору са председницима месних заједница, са ЈКП „Хигијеном“ и ЈКСП „Зајечар“ организоваћемо сличне акције, како би побољшали услове за живот мештанима“, истакао је Огњеновић.

Имамо пуно пацијената који долазе у Специјалну болницу за рехабилитацију, тако да након акције чишћења, ово место ће бити прави бањски комплекс“, каже др Петар Николић, директор Специјалне болнице за рехабилитацију Гамзиград.

Поред уређивања зелених површина код Специјалне болнице за рехабилитацију, радило се и на сређивању плаже на Црном Тимоку у Гамзиградској бањи.

Ово купалиште много значи за мештане, али и за туристе који преко лета долазе у Гамзиградску бању. Уз помоћ Градске управе Зајечар, успели смо да очистимо место које је дуго година било запуштено“, рекао је Јован Костановић, потпредседник Савета МЗ Гамзиградска бања.

Акције сређивања наредних дана биће настављене и у другим месним заједницама на подручју града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.