Вести

Стаменов, Шерифовић и Бекута одушевиле зајечарску публику

Стаменов, Шерифовић и Бекута одушевиле зајечарску публику

Еуфорија међу окупљеним грађанима на отварању новог моста у Зајечару не јењава. Одушевљење које је завладало наступом аеро групе и падобранаца, кулминирало је почетком концерта у близини новоотвореног моста и изласком на сцену наше овогодишње представнице на Еуросонгу Бојане Стаменов.

Наравно, највише овација покупила је нумера „Beauty never lies“ којом је наша дива представљала Србију у Бечу.

Након Бојане, на сцену је ступила некадашња победница Еуросонга Марија Шерифовић, коју Зајечарци напросто обожавају, што је публика и потврдила певајући њене песме.

Док наше естрадне диве наступају, грађани, који још нису стигли на ред, пролазе новим мостом. Добар део аплауза публика је сачувала и за Ану Бекуту, у глас су певали њене нумере.

Утисак је да Зајечар није скоро имао овакав спектакл и да ће данашњи дан остати дуго у лепом сећању присутних Зајечараца.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.