Вести

Асфалтиране приступне саобраћајнице котлујевачког моста

Асфалтиране приступне саобраћајнице котлујевачког моста

Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић је са сарадницима и директором градске Дирекције за изградњу Драганом Аврамовићем обишао радове на мосту у Котлујевцу, где је уграђен први слој асфалта на приступним саобраћајницама моста.

Уређују се приступне саобраћајнице мосту, ужурбано се ради на сређивању моста, како би све било спремно за свечано отварање у суботу, 27. јуна. Такође ће тај дан бити званично отворена и Сокобањска улица“, поручио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

Провере чврстоће бетона на притисак показале да је мост безбедан за употребу и да се може кренути са утезањем каблова, што је данас и урађено“, рекао је Драган Аврамовић, директор Дирекције за изградњу града Зајечара.

Аврамовић је додао да након тога следи постављање баријера и бетонирање пешачких стаза, као и постављање ограде, а на крају ће бити урађена и расвета. Мост ће свечано бити отворен у суботу 27. јуна у 13 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.