Вести

06
дец

Град Зајечар и Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ организују поетско вече академика Матије Бећковића, у суботу 9. децембра 2023.

Више
04
дец

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић обишао је данас инфраструктурне радове на подручју Бора и Зајечара.

Више
01
дец

Град Зајечар се други пут представља на 17. Сајму етно хране и пића, који је свечано отворен у хали Београдског сајма. Најстарија и најкомплетнија смотра производа и произвођача традиционалних прехрамбених производа у Србији и региону Југоисточне Европе, биће актуелна од 30. новембра до 03. децембра 2023. године.

Више
30
нов

Програм Владе Републике Србије "Моја прва плата" спроводи Национална служба за запошљавање уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства финансија, Министарства туризма и омладине, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу и Привредне коморе Србије.

Више
29
нов

На 19. седници локалног парламента, oдборници Скупштине града Зајечара усвојили су четврти ребаланс градског буџета за ову годину, који после увећања за нешто више од 51 милион динара износи 2.356.320.000 динара. Усвојен је и буџет за 2024. годину који је пројектован на 2.183.808.000 динара.

Више
29
нов

Сутра, 30. новембра у великој сали Скупштине града Зајечара биће одржана 20.седница Скупштине града. Седница је заказана за 14:30 часова.

Више
29
нов

Нови Пазар је током наредних неколико дана домаћин конференције“Ментално здравље младих“, под покровитељством Министарства туризма и омладине.

Више
27
нов

19. седница Скупштине града Зајечара биће одржана у среду, 29. новембра у великој сали Скупштине града Зајечара, са почетком у 10 часова.

Више
24
нов

Данас су у Зајечару разговор са градоначелником Бошком Ничићем обавили представници сталне посматрачке мисије ОЕБС-а задужени за Тимочку крајину, Aleksandr Studenikin из Русије и Patricia Cavanagh из Ирске.

Више
23
нов

Радови на реконструкцији Дечијег одељења зајечарског Здравственог центра који су започети децембра месеца прошле године, приводе се крају.

Више