Вести

05
јан

Свештенство Епархије тимочке и градоначелник Зајечара Бошко Ничић традиционално ће на Бадње јутро, 6.јануара у 7 сати, сећи бадњаке.

Више
04
јан

Поводом најрадоснијег хришћанског празника Божића, којим се прославља рођење Исуса Христа, у Зајечару ће 7. јануара бити организована „Улица Божићне радости“, у улици Тимочке буне, од улице Николе Пашића до Светозара Марковића.

Више
03
јан

Прва беба у 2024. години у Зајечару је дечак, тежак 4.100 грама. Први становник града Зајечара у 2024. години је дечак, који је рођен у 5 сати и 39 минута првог дана Нове 2024. године.

Више
31
дец

У новогодишњој ноћи на зајечарском Тргу наступиће Тропико бенд. Концерт ће почети у 22.30 часова, а током вечери на скверу ће посетиоцима бити служен чај, кувано вино и ракија.

Више
15
дец

На основу Закона о потврђивању споразума о зајму (Пројекат „Чиста енергија и енергетска ефикасности за грађане у Србији“) између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој (

Више
15
дец

Већници су усвојили Предлог Закључка о утврђивању Предлога Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређивање животне средине средине града Зајечара за 2024. годину,

Више
14
дец

Сходно чл. 6. став 3. Закона о избору народних посланика, забрањено је 48 часа пре дана гласања и на дан гласања до затварања бирачких места да се у медијима и на јавним скуповима објављују процене резултата избора

Више
13
дец

Градска изборна комисија града Зајечара обавештава грађане са територије града Зајечара да је Законом о избору народних посланика предвиђено гласање ван бирачких места.

Више
07
дец

У Градској управи у Зајечару организовано је потписивање уговора и додела чекова за 16 група младих који су изабрани на конкурсу у оквиру пројекта Омладински фондови.

Више
07
дец

У Министарству за бригу о селу потписан још један уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом на територији града Зајечара. Средства су додељена Јелени Јеленковић за кућу у Грлишту.

Више