Вести

Победници 48. Гитаријаде представили песме са новог албума gitarijada.org

Победници 48. Гитаријаде представили песме са новог албума

Победници у категорији најбољи бенд са територије Србије на прошлогодишњој Гитаријади у Зајечару, "D Zoo" из Суботице, пласирао је нови сингл са недавно објављеног албума “Трећа армија трећег света” као увертиру у предстојеће наступе у оквиру Гитаријада Промо Тоур. За први сингл одабрали су нумеру “Земља ничега”, а као други сингл објавили су песму “Зип”.

“Зип”, “Земља ничега” као и друге песме са албума првенца, ова суботичка петорка представиће у оквиру промотивне турнеје Гитаријаде која почиње 1. априла у Софији, наставља се у Ћустендилу и Скопљу, а потом у Сарајеву, Загребу, Љубљани, Велењу...

Чланови бенда "D Zoo" још раније су изјавили да “Зајечарска Гитаријада у правом смислу брине о својим бендовима”, уз препоруку колегама да се пријаве на конкурс за 49. издање овог фестивала који је у току и отворен је до 22. маја.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.