Вести

ЕВО ГДЕ СЕ МОГУ КУПИТИ УЛАЗНИЦЕ ЗА ЗАЈЕЧАРСКУ ГИТАРИЈАДУ

ЕВО ГДЕ СЕ МОГУ КУПИТИ УЛАЗНИЦЕ ЗА ЗАЈЕЧАРСКУ ГИТАРИЈАДУ

56. Зајечарска Гитарујада се ове године одржава 24, 25. и 26. августа, а чувени басиста Марко Мендоза роконачелник је овогодишњег фестивала.

Улазнице за 56. Гитаријаду се могу купити путем Gigs Tix-a, на link. Такође, карте се могу купити и у многим градовима широм Србије, а тачан списак места можете наћи на linku.

Цена улазнице је 1.200 динара за сва три дана трајања Гитаријаде. За ученике зајечарских основних и средњих школа, уз ђачку књижицу, улаз је бесплатан.

Посетиоци ће улазнице моћи да набаве и на дан отварања рок манифестације 24. августа, на пунктовима испред улаза у простор одржавања Гитаријаде.

Поред такмичења демо бендова, заштитни знак Гитаријаде постала је титула „роконачелника“ – ове године та част припала је познатом светском басисти Марку Мендози, коме ће градоначелник Зајечара Бошко Ничић свечано предати кључеве града на отварању на Феликс Ромулијани.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.