Вести

Уређење путних праваца ка зајечарским селима

Уређење путних праваца ка зајечарским селима

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ тренутно раде на уређењу пута Вратарница-Заграђе-Мариновац-Стубал.

На деоници пута у дужини од 16,5 километара, према речима надлежних, уклања се шибље, као и ниско растиње, а за те потребе ангажована је сва неопходна механизација.

У току прошле недеље, уређен је пут у дужини од око 3 километра, до улаза у село Врбица, а како је предвиђено планом и програмом предузећа, током наредног месеца биће уређен и пут ка Чокоњару.

Осим послова на уређењу локалних путних праваца, у плану рада Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ је и садња дрворедних садница у улици Павла Илића Вељка.

Садња ће бити реализована у фебруару месецу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.