Вести

Кленовац: Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава”

Кленовац: Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава”

Манифестација народног стваралаштва „Свети Сава, наша слава”, друга по реду, биће организована у Кленовцу, у суботу, 28. јануара 2023.

Од 15:00 сати биће приређен богат културно-уметнички програм у којем ће учествовати КУД-ови из Дубочана, Рготине, Вражогрнца, Градскова и Халова.

Посетиоци ће имати прилику да погледају изложбу вина, ракије, меда као и традиционалне хране са територије града Зајечара и општине Неготин. Почетак изложбе предвиђен је за 13:00 сати.

Такође, биће организована припрема пасуља на традиционални начин, ревијалног карактера.

Организатор манифестације је Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” у сарадњи са Туристичком организацијом града Зајечара и Месном заједницом Кленовац, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.