Вести

ЦЕНТАР МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ ЗАЈЕЧАР: ПОЗИВ ЗА УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

ЦЕНТАР МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ ЗАЈЕЧАР: ПОЗИВ ЗА УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Зајечар позива сва лица мушког пола, држављане Републике Србије, рођене 2005.године и старијих годишта, која нису уведена у војну евиденцију, да се јаве:

У радним просторијама Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Зајечар:

-Град Зајечар, улица Светозара Марковића 6, сваког радног дана;

-Општина Књажевац, улица Његошева бб, сваког радног дана;

-Општина Сокобања, улица Војислава Илића 2, средом;

-Општина Бољевац, улица Краља Александра 24, сваког радног дана;

РАДИ УВОЂЕЊА У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Увођење у војну евиденцију по општем позиву вршиће се у наведеним теринима сваког радног дана до 28.фебруара 2023.године, од 7,00 до 15,00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе на увид личну карту, а уколико је не поседује, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити идентитет, а у иностранству-важећу путну исправу.

Регрути који бораве у иностранству дужни су да се ради увођења у војну евиденцију јаве надлежном дипломатско -конзуларном представништву Републике Србије.

Информације о увођењу у војну евиденцију могу се добити у Центру Министарства одбране за локалну самоуправу Зајечар и у радним канцеларијама у Књажевцу, Сокобањи и Бољевцу, као и на сајту Министарства одбране: www.mod.gov.rs /обавезе одбране/увођење у војну евиденцију.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.