Канцеларија за младе - Активности

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА КАМПУ ''КО МОЖЕ БИТИ МЛАДИ ЛИДЕР У ЗАЈЕДНИЦИ ? ''

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА КАМПУ ''КО МОЖЕ БИТИ МЛАДИ ЛИДЕР У ЗАЈЕДНИЦИ ? ''

Уколико имаш жељу да утичеш на своју околину и на своје вршњаке, имаш између 18 и 30 година (за жене, повратнике и етничке мањине до 40), позивамо те да нам се придружиш на јесењем кампу “Ко може бити млади лидер у заједници?”. Камп ће се одржати од 09. 10. до 14. 10. у Планинарском дому Дојкинци.


На овом кампу ћеш имати прилику да се упознаш и повежеш са 30 младих људи из Тимочке крајине са различитим животним искуством и различитим могућностима али са заједничком жељом за креирањем промена. Током 6 дана, кроз бројне радионице, игре и тренинге обрадићемо теме попут дискриминације, људских права, толеранције, солидарности, емпатије, прихавтања и инклузије, једнаких могућности, партнерства, активног грађанства, различитости, креативности, облика комуницирања и менталног здравља.


Пријаве за камп су отворене до 07. 10. 2022. у 12 часова.


Линк за пријаву: https://docs.google.com/forms/d/1AnoHsVQeWBJqy2If60y27_GV1GJeU-1y60YUYa4XDMQ/edit

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.