Канцеларија за младе - Активности

Промоција услуга за младе у Зајечару

Промоција услуга за младе у Зајечару

Канцеларија за младе града Зајечара у сарадњи са Тимочким омладинским центром, Заводом за јавно здравље Зајечар и Матичном библиотеком “Светозар Марковић” организује промоцију услуга које град пружа младима на градском базену, сваког петка.

Канцеларија за младе, заједно са Тимочким омладинским центром, вршиће испитивање потреба младих, с обзиром да је у процедури израда Стратегије за младе града Зајечара за период од 2023.-2029. године. Такође, младима ће бити доступан едукативни материјал на разне теме, од одговорног власништва кућних љубимаца, услугама онлајн саветовалишта за младе, репродуктивног здравља и превенције породичног и вршњачког насиља.

Чланови библиотеке, моћи ће уз важећу чланску карту, директно на базену да позајме књиге које су библиотекари одабрали за њих, а они који то нису, моћи ће да се информишу о услугама и активностима Библиотеке.

Завод за јавно здравље “Тимок” Зајечар, уз едукативни материјал и савете заинтересованим купачима, вршиће промоцију својих саветовалишта и то Саветовалишта за младе, Саветовалишта за правилну исхрану, Саветовалишта за брак и породицу и Саветовалишта за одвикавање од пушења.

Туристичка организација града Зајечар обезбедила је пригодне поклоне за младе који се одазову акцији прикупљања података за Стратегију и испитивања потреба младих, а као и прошле године, уз подршку спонзора, делиће се бесплатне карте за базен и ваучери за вечеру у неком од ресторана у граду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.