Вести

Легенде југословенског бокса у Зајечару: Обилазак теретане на отвореном

Легенде југословенског бокса у Зајечару: Обилазак теретане на отвореном

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је са начелником нашег Управног округа, у салону ГУ Зајечар угостио легенде југословенског бокса, Тадију Качара ( освајача олимпијске медаље у Монтреалу 1976, сребрне медаље на светском првенству 1978, сребрних медаља на европским првенствима 1974 /Кијев/ и 1979 /Келн/...) и Драгомира Вујковића (поред бројних европских и светских медаља познат по чувеном мечу са, легендом кубанског бокса, Теофилом Стивенсоном 1978. године у финалу Светском првенства).

Заједно са њима гост Зајечара је био и Микан Велиновић, некадашњи председник Рвачког савеза Југославије.

Исцрпном разговору, о перспективама развоја бокса и борилачких спиртова у Зајечару, придружио се и наш Бобан Стојановић, некадашњи шампион у кик боксу, а сада успешан функционер и тренер БК “Зајечар”, који ниже успехе од скорог формирања.

Након пријема, са гостима и замеником директора ЈКП “Тимок одржавања”, Вицетом Лалићем, градоначелник је обишао и на симболичан начин (примерен епидемиолошкој ситуацији) отворио нову теретану на отвореном, у насељу “Кључ 3”.

Гости су упознати и са даљим плановима изградње два велика дечија парка у овом насељу, након чега је организован обилазак новоотворене хале у Котлујевцу као и ОШ “Хајдук Вељко”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.