Вести

02
дец

Данас је почела исплата накнаде за рад члановима бирачких одбора за изборе за Савете националних мањина који су одржани 26. октобра 2014. године. Исплата траје до 8. децембра.

Више
30
нов

Предавање о производњи лековитог биља одржано је данас у зајечарској Градској управи. Са више од 70 Зајечараца заинтересованих за узгој ових биљних култура разговарали су Никица Маринковић...

Више
29
нов

Зајечар је спреман за предстојећу зимску сезону, истакао је градоначелник Велимир Огњеновић, током посете сепарацији у Грљану. О 150 километара зајечарских путева...

Више
28
нов

Зајечарци су данас, као и сваког последњег петка у месецу када се организује пријем, имали прилику да о проблемима који их тиште разговарају са челним људима града.

Више
28
нов

Преко канцеларије за младе данас је радно ангажовано 50 младих људи у приватном сектору. Програм стручне праксе реализује Канцеларија за младе а финансира Министарство омладине и спорта.

Више
27
нов

Поводом годишњице зајечарске библиотеке, заменик градоначелника Др. Мирко Николић, примио је у салону Градске управе представнике библиотеке и њихове госте.

Више
25
нов

Радови на зајечарској инфраструктури не престају. Данас је почело асфалтирање пута према Великом Јасеновцу у дужини од скоро четири километра, а асфалтира се и аутобуско стајалиште испред старог градског гробља.

Више
25
нов

Заменик градоначелника Др. Мирко Николић и члан градског већа Милко Тодоровић примили су данас представнике Сектора за ванредне ситуације МУП-а РС...

Више
24
нов

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић данас је у сали Позоришта Тимочке крајине уручио таблет рачунаре ученицима првих разреда основних школа са територије града Зајечара.

Више
21
нов

Одлуком Председника скупштине Града Зајечара, за 23. новембар 2014. године, расписани су превремени избори за чланове Савета Месних заједница у 11 Месних заједница на подручју Града.

Више