Вести

30
мар

На Градском тргу у Зајечару синоћ је, у 20 сати и 30 минута, погашена улична расвета чиме се Град Зајечар, симболично, прикључио светској акцији „Сат за нашу планету“.

Више
28
мар

Одборници Града Зајечара, великом већином гласова, усвојили су, на данашњој седници, Одлуку о оснивању Дома здравља. Град Зајечар на основу тога преузима оснивачка права и обавезе од Републике Србије над Домом здравља и оснива у државној својини Дом здравља Зајечар.

Више
28
мар

Помоћница градоначелника, Гордана Огњеновић, директорка Центра за социјални рад, Мира Андријашевић и секретар Црвеног крста, Владан Марковић данас су у Градској управи примили грађане.

Више
28
мар

Добивши сагласност да зајечарска гитаријада носи назив Gitarijada by Woodstok, добили смо и већу могућност да стасамо као организација која озбиљно ради на рок сцени Европе, што смо ми и прошле године потврдили када је Гитаријаду, за три дана, посетило више од 100 хиљада људи.

Више
27
мар

Трочлана делегација из Зајечара донела је, након гостовања у граду Вудсток у држави Њујорк, потврду да је зајечарска Гитаријада добила франшизу Вудстока, односно ексклузивно право да ове године носи натив Гитаријада by Woodstok!

Више
26
мар

Министарство регионалног развоја и локалне самоуправе, Национална агенција за регионални развој и Међународна агенција за развој ( ГИЗ) представили су данас представницима општина Зајечарског и Борског управног округа, као и Голупца и Великог Градишта, програме подршке јединицама локалне самоуправе.

Више
26
мар

Надоградња и адаптација постојеће амбуланте у Котлујевцу није сврсисходна па ће се, уз сагласност Градске управе и након што се заврши главни пројекат, градити нова која ће обезбеђивати комплетну примарну здравствену заштиту за становнике овог највећег зајечарског насеља...

Више
26
мар

Према новом Правилнику о распореду радног времена у Градској управи Града Зајечара, који је донео в.д. начелник Градске управе, Томислав Павловић, од понедељка, 31. марта радно време у Градској управи почиње у 7 сати и 30 минута и траје до 15 сати и 30 минута.

Више
26
мар

Одборници Скупштине Града Зајечара усвојили су први овогодишњи ребаланс буџета као и Одлуку о задуживању града у висини од 220 милиона динара. Како је истакао председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, у претходних 10 месеци град се није задуживао, али је вратио 200 милиона динара кредита...

Више
25
мар

На захтев продаваца на зеленој пијаци, тезге ће, због неопходне реконструкције објекта, од сутра бити привремено измештене у Курсулину улицу, на делу од Улице Пане Ђукића до Драгослава Срејовића...

Више