Вести

10
апр

Радници Дирекције за изградњу Зајечара почели су обележавање хоризонталне сигнализације у граду. До сада је овај посао завршен у Улици Љубе Нешића до Улице 4. јула, а следећа је Хајдук Вељкова улица.

Више
09
апр

Мештани зајечарског села Чокоњар ускоро ће, на прилазу села од скретања са регионалне деонице Зајечар – Неготин, добити два километра асфалтираног пута. Такође, биће асфалтирана и краћа деоница од села до железничке станице Чокоњар.

Више
09
апр

Зајечар је домаћин IX Међународне конференције „Безбедност саобраћаја у локалној заједници“. Помоћник министра саобраћаја Демир Хаџић истакао је на отварању да ће Стратегијом о безбедности саобраћаја Зајечар бити један од градова у којима ће се примењивати најновији стандарди и искуства у безбедности саобраћаја.

Више
08
апр

Град Зајечар је први град са којим је ОEБС мисија у Србији успоставила партнерство у циљу управљања ризиком од поплава на сливу реке Тимок. Данас је, тим поводом, организован састанак у Градској управи у Зајечару.

Више
08
апр

У улици Љуба Нешић данас су почели радови на фарбању уличних светиљки. Саобраћај ће бити обустављен за све врсте возила у улици Љуба Нешић од семафора на Тргу ослобођења до раскрснице са улицом 7. септембар до 17 сати.

Више
04
апр

Одборници Скупштине Града Зајечара донели су, на данашњој седници, Одлуку о покретању поступка ликвидације над Агенцијом за рурални развој. За ову одлуку гласала је и одборничка група Покрет "Живим за Крајину - УРС"

Више
03
апр

Градско веће Града Зајечара донело је на данашњој седници Одлуку да се двогодишњем Михаилу Гајићу, оболелом од церебралне парализе, из Зајечара упути новчана помоћ од 350.000 динара.

Више
03
апр

Стање акумулације "Грлиште" је алармантно због превелике загађености воде. На данашњем радном састанку договорени су оквирни правци превазилажења овог великог проблема.

Више
03
апр

Одборници Скупштине Града Зајечара, већином гласова, изабрали су Сузану Стаменковић и Лазара Ружића за нове чланове Градског већа уместо Милене Трајковић и Слободана Перчића који су поднели оставке.

Више
01
апр

На Феликс Ромулијани данас је, симболично, отворена туристичка сезона, мада је од децембра прошле до марта ове године, један од најстаријих археолошких локалитета посетило 1200 туриста.

Више