Кафићи

Кафе Тобаго

Кафе "Тобаго" налази се у самом центру града, тачније у непосредној близини главног градског трга. Кафић има и летњу башту са дивним погледом на градски трг и парк у центру града.

Више

Кафе Де Либре

Кафе де Либре смештен је у пасажу иза тржног центра "22. децембар". Током летњих месеци, време можете проводити и у башти која је заклоњена и ушушкана у пролазу тако да вам бука са улице неће реметити јутарњу кафу.

Више

Кафе Да Веро

Кафе Да Веро налази се на самом зајечарском скверу у ТПЦ Сквер. Из баште кафића можете уживати у прелепом погледу на Сквер, Народни музеј као и на парк који је у непосредној близини самог објекта.

Више

Кафе пицерија Eu4ia

Кафе пицерија Eu4ia (Еуфорија) налази се у улици Николе Пашића 39, преко пута платоа и споменика Николи Пашићу. Са великом баштом и ексклузивним амбијентом кафе пружа одличан угођај свим посетиоцима. У кафићу можете наручити и сендвиче, пице, палачинке као и алкохолна и безалкохолна пића.

Више

Кафе ДГ

Кафе ДГ налази се у строгом центру града. Унутрашњост кафеа је направљена и замишљена у три нивоа, док је током летњих месеци башта постављена тик уз главни трг. У кафићу можете добити и српску кафу.

Више

Jazz Café 019

„Jazz Café 019“ налази се у улици Тимочке Буне 12 и један је од зајечарских локала где можете одморити. На зидовима су музички инструменти, урамљене фотографије џез и блуз музичара...

Више