Вести

Боримо се да останете овде!

Боримо се да останете овде!

Истом жестином са којом смо ушли у борбу против корупције и криминала, борићемо се и за опоравак српске економије и привреде, за радна места, јер нам је циљ да останете овде где сте рођени, али нам је за то потребна ваша енергија и одлучност. У све регионе, а посебно у Тимочку крајину, довешћемо инвеститоре и развити индустрију, поручио је Зајечарцима вицепремијер Александар Вучић. Он је замолио младе Зајечара да не посустају и не одустају, да себи постављају високе циљеве, а држава ће учинити колико може и остати уз њих.

“Могао је и Сергеј Бубка да се задовољи са прескочених 5 и по метара и тада би био најбољи на свету, али је он лествицу подигао на шест. То тражимо и од вас.”

Вучић је обећао да ће борбу против корупције и тајкуна спустити и на локални ниво а онима који прижељкују украјински сценарио да “Србија хоће мир и да се не плаши таквих који призивају нереде, рушење и уништавање јер би нас само један дан хаоса уназадио за 20 година.

Млади зајечарски напредњаци поклонили су Вучићу рођенданску торту. Одавно не славим рођендане јер не желим да откривам године, нашалио се лидер СНС -а. Важно је колико човек има енергије а не година.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.