Вести

ОБАВЕШТЕЊЕ - ОБЕЗБЕЂИВАЊЕ ОВЕРИТЕЉА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ И ПРЕДСЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ - ОБЕЗБЕЂИВАЊЕ ОВЕРИТЕЉА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПАРЛАМЕНТАРНЕ И ПРЕДСЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Поводом предстојећих парламентарних и избора за председника Републике, Градска управа града Зајечара је обезбедила дежурство градских оверитеља изван радног времена, као и у дане празника и друге нерадне дане, ради овере изјава бирача да подржавају изборне листе кандидата за народне посланике и предлоге кандидата за председника Републике, почев од расписивања избора које се очекује 15. фебруара, па све док траје процес кандидовања и прикупљања потписа за учешће на изборима.

Оверу изјава у наведене дане је потребно најавити Оливеру Станојевићу, тел контакт: 063/485-840, најмање четири сата раније, како би се обезбедило присуство оверитеља.

Учесници у изборном поступку обезбеђују рачунар и штампач за припрему изјава бирача ради овере.

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.