Вести

Зајечар: Потпредседница Владе и министарка Зорана Михајловић одржаће пријем грађана

Зајечар: Потпредседница Владе и министарка Зорана Михајловић одржаће пријем грађана

У уторак, 03. августа, од 14,00-17,00 сати, са потпредседницом Владе Републике Србије и министарком рударства и енергетике, госпођом Зораном Михајловић, и њеним најближим сарадницима, обавиће се пријем грађана заинтересованих за разговор око могућности решења важних инфраструктурних и других проблема у њиховим насељима и стратешких питања развоја града.

Разговор са грађанима обављаће се појединачно, у Великој сали Скупштине града, а заинтересовани медији ће моћи да сниме “покривалице” пре почетка разговора као и оне грађане који им то лично дозволе.

Због ограниченог времена (и могућности великог интересовања) моле се заинересовани грађани да свој долазак најаве, у понедељак 02.08, од 12,00-15,30 сати, на телефон број 019/ 421-597.

Приликом пријављивања грађани требају оставити име и презиме, адресу и контакт телефон (пожељно је да укратко, приликом пријаве нагласе проблематику због које долазе на разговор) како би смо им јавили, на основу броја пријављених, време доласка и како би смо избегли непотребне гужве и ушли у проблем са епидемиолошким мерама које важе у згради Градске управе.

За све оне грађане који треба да, евентуално, сачекају свој ред обезбеђена је климатизована сала Градског већа (у приземљу Градске управе).

Уколико неки грађани не буду могли да буду примљени, са овом праксом пријема грађана, наставиће се и у наредном периоду уз учешће свих ресорних министарстава Владе Републике Србије.

Разговору ће присуствовати и градоначелник Зајечара са својим најближим сарадницима, председник Скупштине града, начелник Зајечарског управног округа и директори градских ЈП.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.