Гитаријада

Роконачелник 49. Гитаријаде је Неша Галија! Фото: gitarijada.org

Роконачелник 49. Гитаријаде је Неша Галија!

Одлуком Организационог одбора 49. Гитаријаде, Ненад Милосављевић, познатији као Неша Галија, нови је Роконачелник овогодишње Гитаријаде, која ће у Зајечару бити одржана од 29. јула до 1. августа.

Њему ће у среду 29. јула, на касноантичком локалитету Феликс Ромулијана, на свечаном отварању овогодишњег фестивала, бити уручен кључ града Зајечара. Пре њега ово ласкаво признање понели су: Бора Ђорђевић , Горан Шепа Гале и Бруно Лангер.

Ненад Милосављевић, познатији као Неша Галија, српски је певач, музичар и композитор. Рођен је 6. фебруара 1954. године у Нишу. Најпознатији је као фронтмен српске рок групе “Галија”, коју је, са братом Предрагом Милосављевићем основао 1976. године.

Галија осваја прво место на Гитаријади у Зајечару 1978. године, чиме каријера ове нишке групе креће узлазном путањом. Галија ће на Рок Стејџу 49. Гитаријаде наступити 1. августа, последњег дана фестивала, а концерт почиње у 21 час.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.