Други о нама

13
мај

Основци зајечарске школе „Љубица Радосављевић Нада“ победници су Малих олимпијских игара у категорији првог и трећег разреда, док су међу ђацима другог разреда најуспешнији били спортисти из школе „Ђура Јакшић“.

Више
09
мај

Обележавање Недеље Црвеног крста у Зајечару почело је даривањем породице Јовановић, са евиденције Центра за социјални рад, шпоретом на дрва. Наредних дана биће организована акција добровољног давања крви, док ће новорођене бебе у зајечарском породилишту добити пригодне пакете.

Више
09
мај

У Великом Извору почело је чишћење корита Тимока, а наредних дана биће ојачани и насипи. На тај начин биће спречено евентуално изливање реке у случају обилних падавина. Радови су вредни 2,2 милиона динара.

Више
09
мај

Обележавање хоризонталне сигнализације у Зајечару, како је најављено, биће завршено до краја месеца. Надлежни тврде да ће бити обележено 10 хиљада квадрата градских саобраћајница, аутобуских и такси стајалишта.

Више
05
мај

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић изјавио је за Бест портал да је задовољан радом појединих предузећа и установа у граду, пре свега Јавне установе “Гитаријада” и Предшколске установе “Ђулићи”, као и залагањем директора Перислава Дуцића и Тање Јовановић.

Више