Други о нама

16
јун

Акција “Мај-месец чистоће“, покренута на иницијативу чланова Градског већа и одборника Скупштине Града, приводи се крају. Награде најуспешнијим учесницима биће уручене у суботу на пригодној свечаности у Градској управи.

Више
12
јун

Град Зајечар наградиће најбоље зајечарске средњошколце бесплатним летовањем у Грчкој. На десетодневни одмор отићи ће 40 ученика, по 10 из сваке школе, који су у овој школској години постигли одличне резултате и знањем промовисали свој град.

Више
12
јун

Зајечарски Камерни хор „Лавиринт“ освојио је сребрну диплому на 29. међународном такмичењу хорова "Франц Шуберт" у Бечу, у категорији камерних хорова.

Више
06
јун

За реконструкцију путне мреже у буџета града предвиђено је 20 милиона динара. Део новца намењен је санацији сеоских путева, а већи део пара за реконструкцију градских саобраћајница, изјавио је в.д.директора Дирекције за изградњу града, Драган Аврамовић.

Више
30
мај

„Добро је за мишљење, али је компликовано за јело“ наслов је зборника радова из антропологије и етнологије, који је представљен у Матичној библиотеци “Светозар Марковић”у Зајечару. На промоцији су говорили директорка и виши библиотекар Завичајног одељења Борске библиотеке, Весна Тешовић и Драган Стојменовић.

Више
26
мај

По налогу Штаба за ванредне ситуације и Градске управе, радници Спортско пословног центра “Тимок” у Зајечару покосили су траву на Краљевици. Балирано сено употребиће се за исхрану коња у ергели на Хиподрому.

Више
22
мај

По наређењу Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Дирекцијa за изградњу града направила је списак улица оштећених претходних дана у време обилних падавина.

Више
19
мај

Глумци Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" свој допринос у помагању поплављенима дају тако што раде оно што најбоље знају – глуме. Они су за малишане смештене у Прихватном центру Бањица и у прихватилишту у Шумицама данас поподне извели дечју представу „Црвенкапа“.

Више
19
мај

Глумци и запослени у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ од јуче су у Београду. Током ноћи прикључили су се добровољцима у Макишу и пунили џакове песком, како би се ојачали бедеми, а ансамбл ће поподне у два прихвалитилишта извести представе за најмлађе.

Више
17
мај

По завршетку седнице Града Зајечара која се завршила око 2 сата после поноћи, председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић и градоначелник Велимир Огњеновић са сарадницима обишли су поплавом угрожена подручја, Вишњар и Изворски пут.

Више