Вести

Почело асфалтирање Сокобањске улице

Почело асфалтирање Сокобањске улице

Почело је афсалтирање прве деонице Сокобањске улице у зајечарском насељу Котлујевац у којој је претходно комплетно реновирана водоводна и канализациона мрежа.

Раде се и тротоари са бехатон полочама, а дуж улице биће постављена и нова расвета. Радове у овом делу града посетио је и градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић, који је најавио успешну грађевинску сезону.

"Ради се 280 метара Сокобањске улице, утрошено је 300 тона асфалта, а ставља се први основни слој. За пар дана урадиће се и други завршни слој", поручио је Огњеновић. Он је додао да ће се радити и улица Николе Пашића и да ће се у наредном периоду уређивати и атарски путеви.

Радове у Сокобањској улици у Зајечару финансирају ЈП "Путеви Србије", док је цео посао поверен предузећу за путеве "Штрабаг".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.