Вести

Огњеновић: Задовољан сам динамиком радова на мосту у Котлујевцу

Огњеновић: Задовољан сам динамиком радова на мосту у Котлујевцу

Завршене су припреме за бетонирање на мосту у зајечарском насељу Котлујевац, које ће се обавити сутра. Радове је обишао градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима.

Задовољан сам динамиком радова на мосту и верујем да ће рок за завршетак радова бити испоштован. Временске прилике су дозволиле да се радови појачају. Влада Републике Србије одобрила је финансијска средства за овај мост, тако да ће обавезе према извођачима бити измирене. Мост у Котлујевцу биће један од најлепших мостова у источној Србији“, истакао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара, приликом обиласка радова.

Наредних дана биће избетониран обални стуб са котлујевачке стране и греда која повезује стубове. Након тога радиће се на главном носачу. Извођач је обезбедио сву потребну арматуру и опрему, тако да се радови изводе по плану“, рекао је Драган Аврамовић, директор Дирекције за изградњу града Зајечара.

Рок за завршетак моста у зајечарском насељу Котлујевац је 28. јун, за када је предвиђено и свечано отварање.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.