Вести

Почели радови на реновирању парка у Гамзиграду

Почели радови на реновирању парка у Гамзиграду

Настављају се радови на зајечарској инфраструктури. Градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић са сарадницима обишао је у Гамзиграду радове на реновирању парка у центру села и истакао да ће након сређивања платоa, мештани Гамзиграда коначно добити и парк какав заслужују.

"Ускоро ћемо почети са сређивањем некатегорисаних путева у овом и другим зајечарским селима. Похвалио бих МЗ Гамзиград, јер се у овом селу стално ради, тако да ће мештани добити уређено насеље какво и заслужују", истакао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

"У овом парку, који реновирамо, направиће се стазе од бехатон плоча, биће постављене клупе, а реновираћемо и споменик у парку. Гамзиград ће добити ново рухо, а биће и пример другим месним заједницама", рекао је Жељко Шоршокановић, председник Савета МЗ Гамзиградска бања.

Радови се финансирају из буџета града Зајечара, а завршетак гамзиградског парка најављен је за 9. мај, када ће бити одржан и традиционални Ђурђевдански сабор.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.