Вести

"Доживите магију царског града" у уторак на Ромулијани

Град Зајечар, Центар за културу и туризам „ЦЕКИТ“ и Народни музеј Зајечар организују у уторак, 5.маја, промоцију нове туристичке сезоне на Феликс Ромулијани.

На Царској палати биће представљени програми који ће предстојећег лета бити реализовани на овом археолошком локалитету: Антика фест, Ликовна колонија, Гитаријада, Филозофска школа, Камп класичне музике... као и пројекти које Народни музеј уз подршку надлежних институција спроводи на очувању, заштити и промоцији Ромулијане.

Очекује се долазак туристичких радника из оба тимочка округа и из суседне Бугарске. Програм под називом „Доживите магију царског града“ почиње у 12 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.