Вести

Феликс Ромулијана отворена за туристе и током ускршњих празника tvbest.rs

Феликс Ромулијана отворена за туристе и током ускршњих празника

Царска палата "Феликс Ромулијана" била је за Ускрс отворена за туристе из целог света. Сем посетилаца из готово свих крајева Србије, на том археолошком локалитету били су студенати и професори са Оксфордског универзитета, па чак и туристи из далеког Хонг Конга.

"Велики број посетилаца од самог почетка године обећава добру туриштичку сезону", истиче директор зајечарског музеја Бора Димитријевић. Он очекује нове посете туристичких тура.

Студенти и професори са Оксфорда су у десетодневој посети Србији, где су, кажу, имали шта да виде. Већ су били у Хопову, Београду и Голубцу, а намера им је да посете и Рас, Сопоћане и Медијану.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.