Вести

Мирковић: Ове године очекујем још већу посету на Гитаријади

Мирковић: Ове године очекујем још већу посету на Гитаријади

Прошлогодишња 48. Гитаријада остаће упамћена по сјајној атмосфери и до сада незабележоној посети публике, иако су временске прилике током свих дана овог фестивала биле лоше. Чак 250.000 људи уживало је у фантастичним наступима наших највећих рок извођача., а ове године очекујем још бољу посету. Кренули смо на време са припремама и обезбедићемо леп дочек свим гостима. Зајечар ће и ове године бити добар домаћин,изјавио је председник Скупштине града Зајечара, Саша Мирковић на састанку организационог одбора 49. Гитаријаде.

Предлажем да организациони одбор Гитаријаде упути предлог Скупштини града да се једној улици у граду да име по Кости Чаушу, у знак сећања на све што је учинио за овај бренд којим се данас сви поносимо, додао је Мирковић.

Организациони одбор донео је једногласну одлуку да од ове године Гитаријада више не буде бесплатна за посетиоце, јер ниједан фестивал у свету таквог формата није бесплатан. Један је од предлога да комплет карата за 3 вечери буде 1,500 динара а појединачна карта 1,000 динара, а продукцијски тим је добио задатак да у договору са спонзорима разради наплату улаза.

Данас је ексклузивно најављено и учешће Џибонија. Овај познати кантаутор из Сплита чије песме представљају особени спој рока, савременог попа и далматинског звука, наступиће на овогодишњој 49. Гитаријади.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.