Вести

Рачунари за будуће ђаке - прваке

Рачунари за будуће ђаке - прваке

Знање је највеће богатство у овом веку и зато ће град Зајечар од следеће школске године свим ђацима првог разреда обезбедити рачунаре,

каже Саша Мирковић, председник Скупштине Града Зајечара.

Циљ Градске управе, наглашава Мирковић је да Зајечарцима од малих ногу буду створене најбоље почетне позиције у глобалној трци за “место под Сунцем”.

"Сада је потпуно јасно да ће шансе у овом веку најпре имати они који умеју добро да се сналазе са рачунарима и на интернету као и они који добро говоре стране језике. Дакле, наш задатак је да нашим најмлађим ученицима обезбедимо основна средства за ту трку, затим основна знања и да их научимо томе да у 21. веку, сваког дана морају да стичу нова знања и одржавају корак са променама на глобалном нивоу",

каже Мирковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.