Вести

Град Зајечар представиће се на Међународном сајму туризма у Нишу

Град Зајечар представиће се на Међународном сајму туризма у Нишу

Туристички, културни и спортски потенцијали Града Зајечара биће представљени на 16. Међународном сајму туризма и активног одмора, који се од 2. до 4. априла одржава у Нишу.

Зајечарски Центар за културу и туризам промовисаће, пре свега, Царску палату Феликс Ромулијану и манифестације по којима је град познат ван граница наше земље, међу којима су: Гитаријада, Зоранови дани, Дани поезије, Филозофска школа...

У оквиру сајма биће емитован документарни филм нишког Сафари клуба са експедиције „Путевима српске војске у Првом српском рату“ и представљена најуспешнија домаћинства у области сеоског туризма у Словенији, чија искуства могу да примене газдинства у Тимочкој крајини и јужној Србији.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.