Вести

Почело сређивање градских чесама у Зајечару

Почело сређивање градских чесама у Зајечару

Почело је пролећно сређивање градских чесама у Зајечару. Градоначелник Велимир Огњеновић истакао је током обиласка радова, на чесмама у насељу Попова плажа, Кључ и у Чегарској улици, да ће све градске чесме бити комплетно реконструисане, као и простор око њих.

Клупе за седење, бехатон плоче, као и комплетан простор око зајечарских чесама добиће нови изглед. Артерске чесме једно су од обележја града на Тимоку и у наредних неколико месеци биће уређене како и доликује центру Тимочке Крајине”, рекао је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Градоначелник Огњеновић обишао је и радове у улицама Цара Душана и Которској и најавио да ће ове важне градске саобраћајнице ускоро бити комплетно реконструисане.

Настављамо са радовима у зајечарским улицама. Ради се у Которској улици и Цара Душана, тако да верујем да ће се реконструкција завршити у року”, додао је Огњеновић.

За инфраструктурне радове у Зајечару, ове године биће издвојено 200 милиона динара из градског буџета, а око милијарду динара финансираће Влада Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.