Вести

Одржана трибина gitarijada.org/Milena Ilić

Одржана трибина "Рокенрол и стрип култура" у Дому омладине

На промоцији 49. Гитаријаде у Дому омладине Београда, у организацији Установе Гитаријада, одржана је трибина “РОКЕНРОЛ И СТРИП КУЛТУРА“ и приређена је изложба изабраних радова Међународног салона рок фотографије.

Пред великим бројем љубитеља стрипа и рокенрола, који су се окупили на музичкој и стрип берзи, које је у Дому омладине Београда организовала Установа Гитаријада Зајечар, у оквиру целодневне промоције 49. Гитаријаде, одржана је и трибина “РОКЕНРОЛ И СТРИП КУЛТУРА“.

Бранимир Локнер (рок критичар и познавалац стрип културе), Давид Вартабедијан (аутор књиге, ИЛУСТРОВАНИ РОКЕНРОЛ ВОДИЧ), Душан Младеновић (Весели четвртак) и Милан Јовановић (Darkwood), говорили су о повезаности стрипа и рокенрола.

На Промоциј 49. Гитаријаде у Дому омладине Београда, приказана је и изложба изабраних радова Међународног салона рок фотографије. Директор Установе Гитаријада, Перислав Дуцић и Анамарија Вартабедијан, отворили су изложбу рок фотографија, које су биле изложене у сали „Американа“.

Део изложбе, биле су и најбоље фотографије Раше и Милоша Милојевића, које су делом излагане и на изложби „Рок моменти“ , која је приказивана током 2014. године широм Србије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.