Вести

Почела реконструкција Сокобањске улице у Зајечару

Почела реконструкција Сокобањске улице у Зајечару

Реконструкцијом Сокобањске улице у Зајечару, званично је и почела грађевинска сезона. Радове у Сокобањској улици обишли су Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара и Марко Пауновић, директор ЈКП „Водовод“.

Ради се улица у дужини од 650 метара, од Брегалничке до Вардарске улице. Становници су дуго чекали, али ће након завршетка радова добити једну од најсређенијих улица у граду“, поручио је Велимир Огњеновић, градоначелник Зајечара.

Ово је друга фаза радова у Сокобањској улици, реконструисаће се водоводна и канализациона мрежа“, рекао је Марко Пауновић, директор ЈКП „Водовод“ у Зајечару.

Након замене водоводних цеви, следи тампонирање, а након тампонирања и асфалтирање. У трећој фази радиће се од Вардарске улице до краја Сокобањске улице. Радове изводе ЈКП „Водовод“ и „Штрабаг“, а финансира Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.